Pisinisi Fa'apolofesa & Faiga Fa'ailoga Fa'ailoga Fa'asinomaga Fa'ainisinia Talu mai le 1998.Faitau atili

itulau_fanua

tala fou

Neon Sign: Lanu tumau, logo pei o le cyberpunk

I aso nei, o le faʻatinoga o masini PC ua suia i aso taʻitasi. NVIDIA, lea e taulaʻi atu i masini faʻapipiʻi ata, ua avea foi ma kamupani sili ona tele a le US i luga o le Nasdaq. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea se taʻaloga o se augatupulaga fou o meafaigaluega fasioti tagata. E oo lava i le RTX4090, o loʻo i ai le faʻatinoga sili ona lelei i luga o le maketi, e le mafai ona tuʻuina atu atoatoa faʻamatalaga ata i le taʻaloga i tagata faʻaoga. O lenei ta'aloga na atia'e e le CDPR Studio: Cyberpunk 2077. O lenei ta'aloga na fa'atuina i le 2020 e matua'i maualuga le fa'atulagaina o mana'oga. Faatasi ai ma le lagolago a meafaigaluega maualuga, o ata ma le malamalama ma le ata o Cyberpunk ua oʻo foi i se tulaga sili ona moni ma auiliiliga.

O le vaega autu o le taaloga o loʻo i totonu o se taulaga tele e taʻua o Night City. O lenei aai e matua tamaoaiga lava, ma fale maualuluga ma taavale opeopea e taia ai le lagi. O fa'asalalauga ma neon o lo'o i soo se mea. O le aai e pei o le vaomatua uʻamea ma le lanu felanulanuaʻi ma le ata lafoia o le tasi i le isi, ma le faʻavalevalea o High-tech, Low-ola o loʻo atagia manino mai i le taʻaloga. I totonu o lenei aai tele, o moli neon o lanu eseese e mafai ona vaaia i soo se mea, teuteuina le aai i se aai miti.

I totonu o Cyberpunk 2077, o faleoloa eseese ma masini faʻatau ma moli emo e mafai ona vaʻaia i soʻo se mea, ma faʻasalalauga ma faʻailoga o loʻo i soo se mea. O olaga o tagata e pulea atoatoa e le "kamupani". I le faaopoopo atu i faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau a le kamupani, o loʻo faʻaogaina e le au faʻatau moli neon ma isi faʻailoga e faatosina mai ai tagata faʻatau mo i latou lava.
O se tasi o mafuaʻaga o loʻo i ai i lenei taʻaloga se manaʻoga mo le faʻatinoina o meafaigaluega ona o lona malamalama ma le ata lafoia ua mamanuina e ausia ai se aafiaga latalata i le lalolagi moni. O le malamalama, moli, ma le fua o faʻataʻitaʻiga eseese i le taʻaloga e matua moni lava i lalo o ata maualuga. A taʻalo le taʻaloga i se faʻaaliga 4K iugafono, e mafai ona ausia se aafiaga latalata i le ata moni. I le vaaiga i le po o le aai, o le lanu o moli neon e avea ma vaaiga sili ona matagofie i totonu o le taulaga.
I le lalolagi moni, o le aafiaga o le po o moli neon e sili ona lelei. O lenei ituaiga o faʻailoga oloa ma se talaʻaga umi e faʻaaogaina lautele i le pisinisi pisinisi. O nofoaga ia e tatala foi i le po, e pei o pa ma falekalapu, e faʻaaogaina le tele o neon e fai ma teuteuga ma faʻailoga. I le po, o lanu e faʻaalia e neon e matua susulu. Pe a fai moli neon e fai ma faʻailoga faleoloa, e mafai e tagata ona vaʻai i le faʻatau ma lana logo mai se mamao mamao, ma maua ai le aʻafiaga o le faatosinaina o tagata faʻatau ma faʻalauiloaina le faʻailoga.


Taimi meli: Me-20-2024